O Licenerju

Licener - celovit tretma

Licener- šampon, ki enostavno odstrani odrasle naglavne uši in njihova jajčeca v enkratni terapiji. Potrebno je le 10 minut! Šampon bazira na Neem ekstarktu in ima klinično dokazano fizikalno delovanje. Naglavne uši in njihova jajčece se zadušijo v le nekaj minutah. Testi dokazujejo, da je za odstranitev tako odraslih uši kot njihovih jajčec potrebna le enkratna uporaba. Medtem ko uši pogosto razvijejo rezistenco/odpornost na konkurenčne izdelke, to ni možno pri Licenerju. Njegov mehanizem delovanja onemogoča razvoj rezistence uši.

"Pametno je zdraviti naglavne uši takoj, ko je postavljena diagnoza, saj se uši enostavno prenašajo iz človeka na človeka. Uporabite Licener za učinkovito in kratko terapijo."

Licener se nanaša na suhe lase in se enostavno spira. Prečesavanje las in dodatno umivanje z običajnim šamponom po terapiji ni potrebno, saj Licener ne vsebuje oljnih sestavin.

Licener je blagi šampon, ki je nevnetljiv. Bazira na naravni učinkovini; Neem ekstrakt. Aktivna učinkovina omogoči zadušitev uši in jajčec v le nekaj minutah, saj zapolni kanale dihalnega sistema ter s tem prepreči prehod kisika. Rezultat je odstranitev uši in jajčec z le enkratno terapijo.

  •  Kako ga uporabljati?

  •  Kje kupiti Licener?