O Licenerju

Pogosto zastavljena vprašanja o Licenerju

Zakaj je Licener šampon tako poseben?

Licener je šampon za naglavne uši, ki bazira na Neem ekstraktu. Slednji učinkovito odstrani uši in jajčeca v enkratni, 10-minutni terapiji.

 

Koliko šampona potrebujem?

Količina je odvisna od dolžine las. Da prekrijemo celotne lase bo zadostovalo 50ml za kratke lase in okrog 100ml za dolge lase. Prepričajte se, da ste uporabili dovolj veliko količino, da prekrijete celotne lase.

 

Ali moram uporabiti glavnik, da odstranim uši?

Ko so uši enkrat mrtve, se same odlepijo z las, zato ni potrebno prečesati lase po terapiji z Licenerjem.  Če želite lahko mrtve uši in jajčeca odstranite s prsti ali z gostejšim glavnikom.

 

Ali Licener smrdi?

Ne, Licener  ima naravni vonj.

 

Ali Licener ubije uši in jajčeca?

Da.

 

Kako pogosto lahko ponovim zdravljenje?

Za popolno terapijo z Licenerjem zadostuje že en nanos.  Vendar je Licener neškodljiv šampon, ki ga lahko uporabite kolikor-krat  želite.

 

Ali je Licener primere za majhne otroke?

Licener je primeren za otroke starejše od 2-eh let.

 

Ali lahko uši postanejo odporne na Licener?

Ne. Licener deluje fizikalno, kar pomeni, da ubije uši z zadušitvijo in ne z zastrupitvijo. Uši ne morejo razviti rezistence na izdelek. Z Licenerjem lahko ubijemo tudi uši, ki so že razvile rezistenco na druge insekticide.

 

Kje lahko kupim Licener?

V vseh bolje založenih lekarnah.

  • O naglavnih ušeh in jajčecih

"Pametno je zdraviti naglavne uši takoj, ko je postavljena diagnoza, saj se uši enostavno prenašajo iz človeka na človeka. Uporabite Licener za učinkovito in kratko terapijo."